Handboek Digitale Fotografie 3: Speciale Technieken | Volwassenenonderwijs | Start to create / Creatief met afbeeldingen
Over het boekDoorblader het boek onlineBekijk de extra's die bij dit boek horen.Info voor leerkrachten en scholen: volumekortingen, lesmateriaal...Koop het boek online, het is goedkoper dan bij de boekhandel.
Digitale Fotografie 3: Speciale Technieken

ISBN: 9789081682589
Bijna volledig uitverkocht! Geen nieuwe editie gepland.
Verschenen op: 24/01/2014
Online verkoopprijs: € 24.95
Volumekorting voor scholen
Prijs in boekhandel: € 29.95
Aantal pagina's: 216
Afwerking : pocket, 15,4 x 24,0 cm, volledig in kleur
Auteur : Joan Staels

Digitale Fotografie 3: Speciale Technieken

De meeste technieken die in dit boek aan bod komen, zijn zowel met een compactcamera, compacte systeemcamera als met een spiegelreflexcamera uitvoerbaar.


Enkele thema's kan je hier alvast gratis doornemen, om kennis te maken met het boek en de extra's die bij deze thema's werden voorzien. Zo hebben we instructieve videofragmenten gemaakt die bepaalde cameratechnieken demonstreren, quizzen die de opgedane kennis testen en mediabestanden waarmee je zelf kan experimenteren in Photoshop Elements en andere programma's...

Accessoires

Voor sommige technieken zijn accessoires zoals triggers en afstandsbedieningen nodig. Die bespreken we dan ook vooraf.

Speciale technieken

In dit boek behandelen we veel interessante fotografische technieken: zwart wit fotografie, high en low key portretfoto’s, tekenen en schilderen met licht, 3D fotografie, tijdsopnamen (time-lapse), 360° en sferische panorama’s, geotagging, hogesnelheidsfotografie, videofilmen en meer... Kortom, fotograferen zal na het lezen van dit boek nog nooit zo veelzijdig en boeiend geweest zijn!

Fotobewerking

In enkele thema’s bewerken we foto’s met betalende programma’s, zoals Adobe Photoshop (Elements) en Premiere Elements. Deze software is gedurende een bepaalde periode gratis te gebruiken. Daarnaast maken we ook gebruik van gratis software.